Trainingen

Van maandag t/m zaterdag zijn er verschillende trainingen bij FIT&FIGHT:

Kickboksen

Er zijn lessen kickboksen voor beginners en gevorderden (vanaf 13 jaar) en voor de jeugd (vanaf 6 jaar). Je leert tijdens de trainingen op een juiste manier stoten, trappen en knieën. Ook een veeg of een worp is toegestaan. Tijdens elke training staan techniek en conditie centraal. Hiernaast is respect, discipline en zelfbeheersing die je bij deze sport ontwikkelt erg belangrijk. Elke training is anders van opzet. De training start altijd met een warming up en het rekken van de spieren. Tijdens de training werk je vaak in groepjes van twee, bijvoorbeeld bij het oefenen op stoot- of trapkussens of tijdens het sparren (oefenen met een tegenstander). De duo’s die tijdens de training met elkaar trainen zijn idealiter ongeveer van hetzelfde gewicht en niveau. Tijdens elke training is er veel aandacht voor de techniek.

Boksen

Ook boksles wordt aangeboden vanaf 13 jaar, voor beginners en gevorderden. De techniek wordt stapsgewijs aangeleerd. Tijdens elke training staan techniek en conditie centraal. Elke training is anders van opzet. Een vast onderdeel van de warming up is natuurlijk touwtje springen. Oefeningen kunnen varieren voor beginners en gevorderden. Een opvallend verschil met het kickboksen is de bewegelijkheid van het bovenlichaam bij het boksen.

Padtraining

Een padtraining is een intensieve work out voor iedereen (vanaf 13 jaar), zowel beginners als wedstrijdvechters kunnen hieraan deelnemen. Doel is: verbetering van techniek, snelheid en conditie. Tijdens de padtraining wordt gebruik gemaakt van zogenaamde pads (trap- en stootkussens). Tijdens de padtrainingen wordt er niet gespard.

Boksfit

Boksfit is een intensieve workout voor iedereen (vanaf 13 jaar). Het is een mix tussen fitness, crossfit en (kick)boksoefeningen. Tijdens deze training ligt de nadruk minder op de techniek, maar meer op kracht en conditie. Over het algemeen ziet een training er als volgt uit: warming up - stoot- en trapoefeningen - oefeningen op pads - circuittraining.

Interessse?

Heb je interesse? Kom gerust binnenlopen om te kijken bij een van de trainingen. Wil je een keer meedoen? Neem dan even contact op met Martin. De 1e proefles is gratis.


Trainingen

Maandag

19:00:

Kickboksen beginners

20:00:

Kickboksen gevorderden

Dinsdag

19:00:

Kickboksen voor jeugd 10 t/m 12 jaar

20:00:

Padtraining boksen beginners en gevorderden

Woensdag

09:30:

Boksfit

18:30:

Kickboksen voor jeugd 6 t/m 9 jaar

19:30:

Padtraining kickboksen beginners en gevorderden

Donderdag

19:00:

Kickboksen beginners en gevorderden

20:00:

Boksfit

Vrijdag

19:00:

Boksen

Zaterdag

10:30:

Kickboksen voor jeugd gevorderd

11:30:

Kickboksen beginners en gevorderden

12:30:

Kickboksen voor jeugd 6 t/m 12 jaar

Prijzen

  • Jeugdlessen kickboksen: €22,- per maand
  • Volwassenen 1x per week boks- of kickbokstraining: €27,- per maand
  • Volwassenen onbeperkt boks- en kickbokstraining: €32,- per maand
  • Volwassenen onbeperkt boksen, kickboksen: €39,- per maand

(prijzen per 1 maart 2022)

Bij FIT&FIGHT hebben we geen opzegtermijn. De 1e proefles is gratis. Bel, mail of whats app even voor een proefles.